Ποιότητα: για τρόφιμα
Φορέας: β-Κυκλοδεξτρίνη
συνθετική
επιστ. Όνομα: Μενακινόνη 7
Η βιταμίνη K2 είναι μια μορφή της βιταμίνης K που παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού του ασβεστίου στο σώμα και επομένως μπορεί να είναι σημαντική για την υγεία των οστών και των αιμοφόρων αγγείων.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύλλη
Αγρο-Σαχτελχάιμ
Αφρικανική Μαύρη Φασόλι
Αλαντ
Άλφα-Λιποϊκό Οξύ
Άμλα
Αρτυσκόκκα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα Γλυκάνη
BIO Φύλλο Μπερικιού
BIO Βραζιλιάνικο Μαντελέγκριν
BIO Τσουκνίδα
BIO Μπρόκολο
BIO Τσάγκα
BIO Χλωρέλλα
BIO Κράνμπερι
BIO Κριθάρι
BIO Τζίνσενγκ
BIO Γκρέιπφρουτ
BIO Λάχανο
BIO Ιπποφαές
BIO Μύρτιλο
Το συμπυκνωμένο γάλα σε σκόνη (MPC) είναι συμπυκνωμένο γάλα σε σκόνη που συνήθως περιέχει 80% πρωτεΐνη γάλακτος. Παράγεται από φρέσκο και παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα μέσω διήθησης και ψεκαστικής ξήρανσης.
Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και η χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη καθιστούν αυτό το προϊόν ευρέως χρησιμοποιούμενο στην παραγωγή τροφίμων χαμηλών υδατανθράκων και ποτών εμπλουτισμένων με πρωτεΐνη. Μπορεί επίσης να προστεθεί, μεταξύ άλλων, σε αρτοσκευάσματα, επιδόρπια, προϊόντα εκτροφής, γαλακτοκομικά ποτά, σάλτσες και τυριά.
Το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) παράγεται από γλυκό ορό γάλακτος μέσω μιας προηγμένης διαδικασίας χαμηλής θερμοκρασίας υπερδιήθησης. Γι' αυτό το λόγο, η πλειονότητα των πρωτεϊνών παραμένει ανέπαφη. Το WPC περιέχει περίπου 35-90% πρωτεΐνες γάλακτος. Αυτή η σκόνη είναι άγευστη και επομένως μπορεί να της δοθεί οποιαδήποτε γεύση ή άρωμα. Το WPC 80 Instant χρησιμοποιείται στην παραγωγή παγωτών, γιαουρτιών, ποτών, αλλαντικών και κυρίως στη διατροφή αθλητών. Το συμπύκνωμα instant διαλύεται εύκολα ακόμη και σε κρύο νερό.
Το WPC 80 Instant διατίθεται σε συσκευασίες 15/20/25kg ή "Big Bag" 500-1000kg.
Η μέση διάρκεια ζωής του WPC 80 Instant είναι περίπου 12 μήνες.
Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: ελάχιστο 80% Περιεκτικότητα σε λιπαρά: μέγιστο 8% Περιεκτικότητα σε τέφρα: μέγιστο 3,5%
Ο περμετάτ παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα, το οποίο προέρχεται από την υπερδιήθηση του γάλακτος για την εξαγωγή πρωτεϊνών και λιπαρών. Το προϊόν στη συνέχεια ξηραίνεται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ψεκαστικής ξήρανσης. Το προϊόν μερικές φορές ονομάζεται "αποβουτυρωμένος ορός", όταν προέρχεται από τον ορό γάλακτος.
Δεδομένου ότι ο περμετάτ ορού είναι πλούσιος σε λακτόζη, αλλά έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή γλυκών, αρτοσκευασμάτων και λιπαρών. Προστίθεται επίσης στην παραγωγή παγωτού, λιωμένων τυριών, ποτών και καλλυντικών.
Ανακαλύψτε τη φυσική και υγιεινή γεύση του γάλακτος Milkyland 3.5%, ενός προϊόντος γαλακτοκομικών υψηλής ποιότητας που φέρνει την καλοσύνη της φύσης στο τραπέζι σας. Αυτό το γάλα προέρχεται από τις καλύτερες γαλακτοκομικές φάρμες, εξασφαλίζοντας μια φρέσκια και κρεμώδη γεύση που είναι ιδανική για πόση, μαγείρεμα και ψήσιμο. Με την πλούσια και λεία υφή του, το γάλα Milkyland 3.5% είναι ένα ευέλικτο συστατικό που ενισχύει τη γεύση και τη διατροφή των αγαπημένων σας συνταγών.
Το γάλα Milkyland 3.5% είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο και βιταμίνη D, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή για όλη την οικογένεια. Η κρεμώδης σύστασή του και η φυσική του γλυκύτητα το καθιστούν μια ευχάριστη προσθήκη στο πρωινό σας δημητριακά, καφέ ή smoothies. Είτε απολαμβάνετε ένα ποτήρι γάλα μόνο του είτε το χρησιμοποιείτε ως βάση για τις μαγειρικές σας δημιουργίες, το γάλα Milkyland 3.5% είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τη γεύση και την ποιότητα των premium γαλακτοκομικών προϊόντων. Αγκαλιάστε την καλοσύνη του γάλακτος Milkyland 3.5% και βιώστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το γάλα υψηλής ποιότητας στην καθημερινότητά σας.
Το Joya barista coconut milk 1l είναι ένα γάλα φυτικής προέλευσης υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο για τους λάτρεις του καφέ που εκτιμούν τη πλούσια και τροπική γεύση του καρύδου. Με την απαλότητα και την κρεμώδη υφή του, αυτό το γάλα καρύδας είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε το τέλειο latte, cappuccino ή οποιαδήποτε άλλη καφετιέρα. Είτε είστε επαγγελματίας barista είτε λάτρης του καφέ στο σπίτι, το Joya barista coconut milk παρέχει την ιδανική βάση για τις καφετιέρες σας.
Φτιαγμένο από τους καλύτερους καρύδες, το Joya barista coconut milk εξασφαλίζει μια φρέσκια και αυθεντική γεύση που ενισχύει τις γεύσεις των αγαπημένων σας καφέ. Η βολική συσκευασία των 1L διευκολύνει τη χρήση και την αποθήκευση, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τα οφέλη αυτού του εξαιρετικού γάλακτος καρύδας όποτε το χρειάζεστε. Το Joya barista coconut milk είναι η επιλογή σας για να πετύχετε νόστιμες και ικανοποιητικές εμπειρίες καφέ με ευκολία.
Η Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος 80% άμεση (WPC 80 άμεση) (WPC 80% άμεση) παράγεται από γλυκό ορό γάλακτος χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διαδικασία υπερδιήθησης χαμηλής θερμοκρασίας. Γι' αυτό το λόγο οι περισσότερες πρωτεΐνες παραμένουν ανέγγιχτες. Η WPC περιέχει περίπου 35-90% πρωτεΐνες γάλακτος. Αυτή η σκόνη είναι χωρίς γεύση και έτσι μπορεί να προστεθεί οποιαδήποτε γεύση ή άρωμα. Η WPC 80 Άμεση χρησιμοποιείται στην παραγωγή παγωτών, γιαουρτιών, ποτών, προϊόντων κρεοπωλείου και κυρίως στη διατροφή αθλητών. Η άμεση συμπυκνωμένη μορφή διαλύεται εύκολα ακόμη και σε κρύο νερό.
Η WPC 80 Άμεση διατίθεται σε συσκευασίες των 15/ 20/ 25kg ή "Big Bag" 500-1000kg.
Η μέση διάρκεια ζωής της WPC 80 Άμεσης είναι περίπου 12 μήνες.
Περιεχόμενο πρωτεΐνης: ελάχιστο 80% Περιεχόμενο λίπους: μέγιστο 8% Περιεχόμενο τέφρας: μέγιστο 3.5%
Σκόνη Μανιταριού Lion's Mane
Το μανιτάρι Lion's Mane (Hericium erinaceus) απαντάται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Το χρώμα του μανιταριού είναι λευκό έως ανοιχτό πορτοκαλί. Το μανιτάρι μπορεί να έχει διάμετρο 25 εκατοστών. Το μανιτάρι αυτό είναι δημοφιλές στην κινεζική κουζίνα. Μετά τη συγκομιδή, το μανιτάρι Lion's Mane επεξεργάζεται σε λεπτή σκόνη.
Το λακτοκομικό καζεΐν παράγεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με ρεννέτ. Μετά την πήξη, το προϊόν αποχωρίζεται από τον ορό, συγκεντρώνεται και ξηραίνεται.
Η Foodcom S.A. προμηθεύει καζεΐνη ρεννέτ με 30 έως 90 mesh. Το προϊόν μας είναι φυσικό και φρέσκο. Διαθέτει εξαιρετικές λειτουργικές ιδιότητες - ελαστικότητα, βελτίωση υφής καθώς και καλές ιδιότητες τήξης και γαλακτωματοποίησης.
Η καζεΐνη ρεννέτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή λειτουργικών τυριών, κλινικής διατροφής, συμπληρωμάτων γυμναστικής, σάλτσας και ντιπ, αλειμμάτων και εκλεκτών προϊόντων.
Η Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Γάλακτος (MPC) είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη σκόνη γάλακτος που περιέχει συνήθως 80% πρωτεΐνη γάλακτος. Παράγεται από φρέσκο, παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα μέσω μιας διαδικασίας φιλτραρίσματος, εξάτμισης και ψεκασμού. Το MPC είναι γνωστό για τις εξαιρετικές του ιδιότητες αφρισμού, υφής, δέσμευσης νερού και πήξης. Οφείλει την εξαιρετική διατροφική του αξία στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεΐνης του. Έχει διάρκεια ζωής 24 μηνών και διατίθεται σε σακούλες των 25 κιλών και Big Bags.
Το MPC είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη Σκόνη Ολικού Γάλακτος ή τη Σκόνη Αποβουτυρωμένου Γάλακτος, προσφέροντας συγκρίσιμα επίπεδα πρωτεΐνης.
Παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα που προκύπτει από την υπερδιήθηση του γάλακτος για την αφαίρεση πρωτεϊνών και λιπών. Το προϊόν στη συνέχεια ξηραίνεται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ψεκαστικής ξήρανσης. Όταν το προϊόν προέρχεται από ορό γάλακτος, μερικές φορές ονομάζεται "αποπρωτεϊνοποιημένος ορός γάλακτος".
Ο ορός γάλακτος permeate είναι πλούσιος σε λακτόζη και χαμηλός σε πρωτεΐνες, γι' αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ζαχαρωτών, αρτοσκευασμάτων και στερεών λιπών. Επίσης προστίθεται στην παραγωγή παγωτού, επεξεργασμένου τυριού, ποτών και καλλυντικών.
Η καζεΐνη με ρεννίνη παρασκευάζεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με ρεννίνη. Μετά την πήξη, διαχωρίζεται από τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος, τη λακτόζη και τα μέταλλα προκειμένου να καθαριστεί το τελικό προϊόν. Αργότερα, συγκεντρώνεται και ξηραίνεται.
Το τελικό προϊόν εμφανίζεται με τη μορφή μιας ρευστής σκόνης με μικρούς κόκκους χρώματος κρεμ, με ουδέτερη οσμή και γεύση.
Η Foodcom S.A. παρέχει φυσική και φρέσκια καζεΐνη με ρεννίνη από 30 έως 90 mesh.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένη πρώτη ύλη: Λανολίνη (κερί μαλλιού)
Φορέας: Άμυλο, Μαλτοδεξτρίνη, Σακχαρόζη
συνθετικό
μη χορτοφαγικό/μη vegan
επιστημονική ονομασία: Χοληκαλσιφερόλη
Η βιταμίνη D3, γνωστή και ως Χοληκαλσιφερόλη, είναι μια σημαντική λιποδιαλυτή βιταμίνη.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύρι
Αγρο-σχάκταλμ
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
Η απομεταλλωμένη σκόνη ορού γάλακτος (DEMI) παράγεται με την αφαίρεση μέρους των μετάλλων από τον υγρό γλυκό ορό γάλακτος. Ανάλογα με τον σκοπό, συνδυάζονται πολλές τεχνικές: ανταλλαγή ιόντων, ηλεκτροδιάλυση, υπερδιήθηση, μικροδιήθηση ή νανοδιήθηση.
Η απομεταλλωμένη σκόνη ορού γάλακτος (90% απομετάλλωση) χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή βρεφικών τροφών με βάση το γάλα. Επιτρέπει τη δημιουργία μιας σύνθεσης που είναι πιο κοντά στο μητρικό γάλα.
Χάρη στη θερμική σταθερότητα, καθώς και στην ικανότητα ροής, η DEMI είναι ιδανική για αποθήκευση σε δύσκολες συνθήκες (θερμική σταθερότητα). Επιπλέον, είναι μια εναλλακτική λύση για το SWP, το οποίο χρησιμοποιείται για διατροφικούς ή γευστικούς λόγους.
Ανάμεσα σε πολλές εφαρμογές, οι πιο δημοφιλείς είναι τα προμείγματα τροφίμων, οι λευκαντές καφέ και τσαγιού, τα ζαχαροπλαστικά προϊόντα, τα θρεπτικά ποτά, οι κρέμες γεμίσματος, οι σούπες και άλλα.
Το Permeat παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα, το οποίο προέρχεται από την υπερδιήθηση του γάλακτος για την εξαγωγή πρωτεϊνών και λιπαρών. Το προϊόν στη συνέχεια ξηραίνεται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ψεκαστικής ξήρανσης. Το προϊόν μερικές φορές αναφέρεται ως "αποπρωτεϊνωμένος ορός" όταν προέρχεται από ορό γάλακτος.
Δεδομένου ότι το ορό γάλακτος Permeat είναι πλούσιο σε λακτόζη αλλά φτωχό σε πρωτεΐνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, αρτοσκευασμάτων και λιπαρών. Προστίθεται επίσης στην παραγωγή παγωτού, λιωμένου τυριού, ποτών και καλλυντικών.
Η αποδεσμευμένη σκόνη ορού γάλακτος (DEMI) παράγεται με την αφαίρεση μέρους των μετάλλων από τον υγρό γλυκό ορό γάλακτος. Ανάλογα με τον στόχο, συνδυάζονται πολλές τεχνικές: ανταλλαγή ιόντων, ηλεκτροδιάλυση, υπερδιήθηση, μικροδιήθηση ή νανοδιήθηση.
Η αποδεσμευμένη σκόνη ορού γάλακτος (90% αποδέσμευση) χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή παρασκευασμάτων για βρέφη με βάση το γάλα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη σύνθεση που πλησιάζει περισσότερο στο μητρικό γάλα.
Χάρη στη θερμική της σταθερότητα καθώς και στη ρευστότητά της, το DEMI είναι εξαιρετικό για αποθήκευση σε δύσκολες συνθήκες (θερμική σταθερότητα). Επιπλέον, είναι μια εναλλακτική λύση στο SWP, το οποίο χρησιμοποιείται για διατροφικούς ή γευστικούς λόγους.
Μεταξύ πολλών εφαρμογών, οι πιο δημοφιλείς είναι τα προμείγματα τροφίμων, οι κρέμες καφέ και τσαγιού, η ζαχαροπλαστική, τα θρεπτικά ποτά, οι κρέμες γέμισης, οι σούπες και άλλα.
Qualität: für kosmetische Mittel
Trägerstoff: Hydroxypropyl-Cyclodextrin
Slow Release Retinol (Retinol mit langsamer Wirkstofffreisetzung)
wiss. Name: Retinol / Hydroxypropyl-β-Cyclodextrin
Vitamin A spielt eine wesentliche Rolle im menschlichen Organismus.
Unsere Produkte werden als Bulkware verkauft. Bei den meisten unserer Produkte gibt es eine Mindestabnahmemenge von 25kg. Muster können bereitgestellt werden.
Außerdem ist Plants2Market BIO und HACCP zertifiziert und seit Ende September 2023 DIN EN ISO 9001:2015 erstzertifiziert.
Folgende Produkte bieten wir außerdem an:
Acerola
Ackerbohne
Acker-Schachtelhalm
Afrikanische Schwarzbohne
Alant
Alpha-Liponsäure
Amla
Artischocke
Ashwagandha
Astaxanthin
Baldrian
Bambus
Beta Glucan
BIO Birkenblatt
BIO Brasilianischer Mandelegerling
BIO Brennnessel
BIO Brokkoli
BIO Chaga
BIO Chlorella
BIO Cranberry
BIO Gerstengras
BIO Ginseng
BIO Grapefruit
BIO Grünkohl
BIO Hagebutte
WPC (Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος) 80 άμεσης χρήσης χρησιμοποιείται στην παραγωγή συμπυκνωμάτων τροφίμων, παγωτού, γιαουρτιών, ποτών, αλλαντικών και κυρίως σε τρόφιμα για αθλητές και λειτουργικά τρόφιμα.
Το άμεσο συμπύκνωμα διαλύεται γρήγορα και εύκολα ακόμη και σε κρύο νερό.
Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο βιολογικής καλλιέργειας: Τα κακαόδεντρα, από τα οποία παράγεται η σκόνη κακάο, είναι εγγενή στη Νότια Αμερική. Τα κακαόδεντρα (Theobroma) παράγουν καρπούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε καρπός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αδειάζονται. Η αποσπασμένη πάστα αφήνεται να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο κακάο: Ο ολλανδικός (αλκαλικός) κακάος διαφέρει από τον κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και ο αλκαλικός κακάος στις ΗΠΑ ονομάζεται επίσης Dutched Cocoa.
Ο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΥΚΤΟΥ (WPC 80 instant) παράγεται μέσω της προηγμένης διαδικασίας υπερδιήθησης σε χαμηλή θερμοκρασία για τη διαχωριστική διαδικασία του λακτόζης, έτσι ώστε το ποσοστό των πρωτεϊνών στον ορό γάλακτος να παραμένει ανέπαφο. Οι συγκεντρωμένες πρωτεΐνες ορού γάλακτος μπορούν να περιέχουν από 35 έως 90% πρωτεΐνες. Ο συγκεντρωμένος τύπος σε μορφή σκόνης έχει ουδέτερη γεύση, έτσι ώστε να μπορεί να προστεθεί οποιαδήποτε γεύση ή άρωμα.
Το WPC 80 (Συγκεντρωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος) χρησιμοποιείται στην παραγωγή τροφίμων συγκέντρωσης, παγωτών, γιαουρτιών, ποτών, αλλαντικών με βάση το κρέας και κυρίως συμπληρωμάτων για αθλητές και λειτουργικών τροφίμων.
Το όξινο καζεΐν παράγεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με υδροχλωρικό οξύ. Μετά τη διαδικασία πήξης, το καζεΐν αποκόπτεται από τον ορό και στη συνέχεια συγκεντρώνεται και ξηραίνεται.
Η Foodcom S.A. προμηθεύει τους επιχειρηματικούς της εταίρους με όξινο καζεΐν 30-90 mesh. Το καζεΐν μας είναι φρέσκο και φυσικό. Το προϊόν έχει υψηλή θρεπτική αξία. Διαθέτει επίσης ιδιότητες γαλακτωματοποίησης και συγκράτησης νερού.
Η καζεΐνη από ρεννίτη παρασκευάζεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με ρεννίτη. Μετά την πήξη, διαχωρίζεται από τις πρωτεΐνες ορού, τη λακτόζη και τα μέταλλα προκειμένου να καθαριστεί το τελικό προϊόν. Στη συνέχεια, συγκεντρώνεται και ξηραίνεται.
Το τελικό προϊόν έρχεται με τη μορφή μιας σκόνης με μικρούς κόκκους, ελεύθερης ροής, κρεμώδους λευκού χρώματος, με ουδέτερη οσμή και γεύση.
Η Foodcom S.A. προμηθεύει φυσική και φρέσκια Καζεΐνη Ρεννίτη με 30 έως 90 πλέγματα.